Blackcloud Lnr123 İnternette bulabilirsin canım ben sadece bölgesel incelmek istemediğim için bakmadım.
Kulahci nneslihan evet ramazanda çok zor oluyor iftardan sonra ne kadar vakit geçsede midedekiler erimiyor midem ağzıma geliyo valla hep
Kulahci Blackcloud bende post açmıştım 1 hafta oldu bugün 7. gündeyim kilo ve beden ölçümü yapıcam bakalım 🥳🥳
Sena00 Blackcloud ben Leslie yaparak bir haftada 4 kilo verdim ramazan araya girdi oruçluyken insanın hâli kalmiyo gerçekten yine yapmaya çalışıyorum bakalım şuan 70 kiloyum 62 kiloya ulaşmak istiyorum bakalım 😂
Matmazell_ Blackcloud yaptın mı kız dün chloe bacak için olan egzersizleri yaptm popom ve bacaklarm çalışmış kas ağrım var bugün iç bacak özellikle bide karın olana başladm dün bugün full body karın ve yine bacak yapıcam inşallah 😅
uykucukoala Blackcloud chloe bana çok zor geliyor onun yerine ben pamela reif diye bi kadının serisine başladım üçüncü haftadayım güzel gidiyor
Blackcloud uykucukoala Kolay harekette gösteriyor videoda yapamayanlar için, ben onları yapıyorum bazen.
Blackcloud Matmazell_ Ben tüm vücut yapıcam aşko benim kız uyumadı yapamadım dün bugün başlicam kesin inşAllah, yamuna korse giyipte yapıcam ama.
uykucukoala Matmazell_ chloe çok zor o kadın yine ona göre bi nebze daha kolay instagrama pamela reif yaz orda öne çıkan hiyalerde hafta hafta paylaşıyor week 1 den başladım ben canım çok iyi geliyor 6 gün zaten
Matmazell_ uykucukoala bazı hareketlerini 30 saniye zorlamıyorm ben canım 15 daniye yapıyorm öyle dengeliyorm profosyonel olmadığımz için napalm😂
Ummuscetinkaya Blackcloud bende dün Leslie başladım 10 dk ile ayrıca iç bacak ve bel egzersizi yapıyorum. Ama bugün kahve yanında çikolata yedim 🥲