Nesrincelik Kızlar çok düşünüyorum ve paylaşmaya karar verdim ahah neyse. Ben internet üzeri satış yapmak istiyorum aklımda çanta var aranızda yapanlar var mı bana fikir verebilicek çok ihtiyacım var çünkü istiyorum bunu yapmayı ama kararsızımda çok bi mevlayla degil ama ufaktan başlicagım dolap uygulamasıyla vs…
Zekimurendebizigorecekmi Nesrincelik Başla canım .. ben kitap satıyorum mesela 15 günde baya bi kazancım oldu . Sadece insanların neye daha fazla ilgi duyduğunu araştırdığını keşfetmeniz lazım sonrası çorap söküğü gibi geliyor
[silindi] Nesrincelik bende eşimle birlikte bir tavuk çifliğ i kurmak istiyorum aslında ama memur eşim o yüzden biraz ilgilenmez diye vazgeçtik gibi
ufuk0505 Nesrincelik ayy bende az ömce post açtım buna benzer. Yapın bence imkan vakit varda durmayın denemekte fayda var bol şans diliyorum şimdien 🌼🌼🌼
Mhtttp Nesrincelik ben ablamla beraber satıyorum istanbuldaysaniz nerden ve nasıl almanız gerektiğini size söyleyebilirim. Gardrops gibi uygulamalardan satıyoruz iyide kazanıyoruz fakat pandemide biraz düştü ama az maliyetle cok alabileceğiniz yerler biliyorum
Nesrincelik Zekimurendebizigorecekmi ya çok iyi bende istiyorum ama nebiliyim işte kararsızda kaldım ya olmazsa diye tereddütteyim nerden satıyorsunuz :)
Zekimurendebizigorecekmi Nesrincelik Şu malum uygulamadan satıyorum canım .. çok fazla kalabalık bi kütüphanem vardı onu eritiyorum hem yeni kitaplara da yer açılıyor :)
[silindi] @Nesrincelik# önerilerine açığım canm senin fikrin de güzel çanta iyi olur zaten kadınlara yönelik naparsan tutar gibi😅
Zekimurendebizigorecekmi Kucukoglummm Canım ben elimdekileri satıyprım genelde Zülfü Livaneli kitabları , Dan brown , Harry poter kitapları , Türk ve dünya klasikleri hepsi çok talep görüyor . Ben yenş kitaplara yer açmak için yapıyorum tabi :)
Mhtttp Nesrincelik sattığımız çantalardan örnek gönderebilirim özelden nasıl yazılıyor bilmiyorum ama yazarsanız size yardımcı olmak isterim. Bayılıyorum ayaklarının üzerinde durmaya çalışan bayanlara benimde size faydam olsun
Nesrincelik Mhtttp ya çok teşekkür ederim evet süper olur sizinle konuşmak istiyorum nesrinceliikkk inst. Profilim açık dm’den yazın uyarı alıcam galiba yine ama olsun :(