Gokalpsmom06 Kizlwr merhaba bebegim cok gazli nurse harveys damla kullandim bitti yenisini siparis edecegim fakat nurse harveys colex surup nedir o da damla niyetine mi kullaniliyor aradaki fark nedir bu kez onu mu alsam diye dusundum bilgisi olan var mi?
Beycaamommy Gokalpsmom06 şurup bizde hiç işe yaramadı hatta kendim içtim bana etkisi olur mu diye bende de işe yaramadı anlamadım nasıl şurup tadı da oldukça kötü damlası tercihimdir
Mirayse Gokalpsmom06 surubu daha etkiliyöiş canım ama içerikleri cok kirli onu. Yerine zinco damla deniyebilirn oda etkili
NUR32 Ozlemtgrlll ustunde ilk kullanımdan sonra buzdolabında saklayınız diyo ama bebekler için soguk olmaz mı ?
SevdAyaz NUR32 buzdolabına hiç koymadım ben güneş görmeyen yerde kaldı hep. Her kullanımda ılınmasını beklememek için. Evim de serindi biraz böyle sıcaklar yoktu daha 3 buçuk aydan sonra bıraktık biz canım ama şuan havalar çok sıcak serin yerde de saklanabilir.
NUR32 SevdAyaz buzdolabına koyun yzıyor üstünde ama bebişe öyle versek mideyi üşütür nasıl yapcam cıkamadm işin içinden ?
SevdAyaz NUR32 ben koymadım ama 2 buçuk ay önce kullanıyodum sıcaklar yoktu benim evde serin oluyo zaten ama şuan için zaten çok sıcak dışarıda beklemesi zararlı olabilir. Kullanmadan 1 saat önce kullanacağınız kadarını dolaptan çıkarsanız dışarda ılınır bebişe de zararı olmaz aslında.
mrvtzl NUR32 bizde biogaia kullanıyoruz oda buzdolabına muhafaza ediliyor eczacımız sütünü sık içine vermeden ılınsın demişti
NUR32 SevdAyaz öyle yaptım ama dısarda beklemesi zarar verir mi bilemedm. Kac gunde etki etmeye baslıyor ? Ve saatini filan cok düzenli mi vermek lazım antibiyotik gibi ?
SevdAyaz NUR32 ben günde 2 kere verdim saatini de hep düzenli vermeye çalıştım oğlum çok gazlıydı ve aşırı huysuz 1 haftada fln az çok düzene girdik 3 buçuk aylıktı çok şükür bitti sıkıntısı. Düzenli kullanımda daha etkili olur diye düşünüyorum😊