Balkupum2505 Meraba kızlar mayısın 25 i oglumu dogum gunu var insallah.. internetten güvenilir alisveris yapip memnun kaldiginiz set halinde süs bildiginiz bir site varmi uygun fiyata. Bilgisi olan yardimci olabilirse cok sevinirim cok tşk ederim
Mugeela44 Balkupum2505 Trendyol da çok güzel ürünler var aslında parça parça alıp bütün haline de getirebilirsiniz
Ceozip Balkupum2505 Partibom. Com instagram sayfası da var. Kızım için balon, banner, kemer vs. Hepsini ordan aldım. Hem birçok konsept fikri de var. İstediğiniz kadar renk balonun siparişini verebiliyorsunuz. Güvenilir de. 1 güne kargom da elime ulaştı.
Angel_45 Merhaba benim de Haziran’da var parti dünyasından aldım bir sorun yaşamadım urunlerini beğendim kbk marketten alıyor çoğunluk bende burdaki konusmalardan onu gordum
Qawsedrf Benim de 23ünde henüz zaman ayırıp bakamadım geçen sene rastgele bir baloncudan almıştım, bu sene ne yapıcaz bakalım inş o zamana kadar kısıtlamalar kalkar da yine evde tek başımıza olmayız🙄
Balkupum2505 Qawsedrf bu gidişle daha kısıtlama gelir 😀 bizde ailecek yapıcaz malesef ama ilk doğum günü olduğu icin bisiler yaomak istiyorm 😊