Suna-58 Kizlar saçlarım doğumdan 2 ay sonra avuç avuç dökülmeye baladı kayinvalidem bebek seni tanıdıkça dökülecek dedi ve şu an bebeğim 13 aylık hala çok dökülüyor ve benden de ayrılmaz hala tanımadı mı bu cocuk😂Saçları çok dökülüp de kullandığı şampuan ilaç krem ya da harhangi birsey varsa bana da öner mısınız
Ballilokmamelmaliturtam Suna-58 Doktora gidip kan değerlerinize baktırın. B12 Demir kalsiyum gibi.. Benim herşeyim iyi olmasına rağmen dökülüyordu. Son çare Bioblas Siyah Sarımsak şampuanı kullandım bir kaç ay çok farketti şuan hiç dökülmüyor.
Wanderlust Suna-58 revox mor sise olan biotin ve kolojenli sampuanini aldim asiri dokulen saclarim banyo sonrasi taradigimda bile 2 tel anca geliyor artik. Cok memnunum ondan oncesinde de bitkisel bircok sampuan vs denemistim bu kadar etkilisini gormedim.
BhrKrmn Suna-58 hamileyken kullandığım vitaminleri dogum sonrasi 3 ay kullanmami önermisti doktorum ama dokulme yine oluyor tabide sizin ki uzun surmus vitamin eksikliği olabilir kan degerlerinizede baktırın
Suna-58 Ballilokmamelmaliturtam vitamin kullanmadım ama şampuan olarak bioblas sarımsak ozlu sampuan ile yağını kullandım yine de dökülüyor sanırım vitamin ile alakali
Ebru1095 Wanderlust mavi olanı var bıde o nasıldır acaba benımde saçlarım çok dökuluyor ozellıkle banyoda dusa girmek ıstemıyorum sırf bu yüzden
Ballilokmamelmaliturtam Suna-58 Muhtemelen. Değerlerinize baktırın muhakkak birde siyah sarımsak şampuanı daha etkili diğer sarımsaklı şampuanlara göre
SeSa24 Hallales şampuanı kullanmaya başladım bende aynı problem yüzünden 1 aydır avuç avuç dökülüyordu 2. Kullanmam bu biraz fark var
Wanderlust Brgl gratis, watsons, trendyol, gittigidiyor, hepsiburada internet adreslerinden aldim indirim oluyor takip edin yuzde 50 indirimdeyken aliyorum stok yapiyorum 😊
Suna-58 BhrKrmn hamile iken hangi vitaminleri kullandınız ben hamile iken folik asit kan ilacı ve d vitamini kullandım daha birşey kullanmadım siz neler kulllandiniz ve özelde doğum yaptım doktorum hiç sizin ki bana söylemedi çok üzüldüm şu an 😔