kutsalmavi Bebişlerimize çikolatalı tatlı ne zaman verebilirizzz arkadaşlar 9 aylık bebeğim şuan annemin gözünün içine bakıyor ne olur tatlı ver gibisindenn😂 Annemde sor bakayım forumdakilere ben çoğu şeyi unuttum bilgisi olan vardır ne zaman veriliyomuş dedi
[silindi] kutsalmavi kızım 1 buçuk yaşında hiç vermiyorm dişarı çıktığmzda ailedekinler tattırıyor sadece oda çok nadir . İzin vermiyorum kapalı gıdalara .
VERA19 kutsalmavi Hiç eve almıyorum çikolata ben yemiyim diye😅Kilo olarak dönüyor çünkü.Gelen misafir olursa diye falan aldıklarımı da bir çekmecede saklıyorum. 14 aylıkken falan ilk çikolatayı tatmıştır kızım galiba oda kuzeninden falan görüpte çok merak ettiyse.17 aylık şuan hala vermem.Düştüğünde falan sakinleşsin diye çok nadir verdiğim oluyor yanlış olsada😬 Sürekli hale getirmemek lazım.Şuan küçük bence vermeyin sizde🙏🏻
Tuba kutsalmavi Ne kadar geç o kadar iyi sonuçta yararlı bir şey değil 🙏🏼 Benimki ilk kez 2 yaşında çikolatayı taddı oda kuzeninin doğumgününde diğer çocuklar da yediği için kendisi de alıp yemişti. Bir süre sonra zaten kaçınılmaz oluyor yani. Şuan her şeye meraklı olduğu için anneniz yoğurt dahi yese öyle bakar😅
nur_eayni_h kutsalmavi şuan kızım 19 aylık .hala çikolatanın bisküvinin vs. tadını bilmiyor. Vermek isteyenler çok ama ben henüz paketli şeylerden uzak dursun istiyorum. Yarın öbür gün zaten yiyecek ve hayır diyemeyeceğim. Şimdi sesi çıkmıyorken alıştırmamak lazım diyorum. Ben evde yaptığım şeylerden veriyorum sadece.