Annesizanne İyi akşamlar kızlar trendyoldan Pandemi sürecinde hep alışveriş yaptım 1.500 üstünü geçince artık herşey bedava oluyormuş diyorlar o nasıl oluyor kızlar nasıl bedavaya getirmemiz lazım pek anlamıyorum
Gunesay Annesizanne 50 tl üzeri kargo bedava oluyor ayrıca milla ürünlerinde ikinci ürünlerinde ekstra indirm uygulanıyor. Alışverişleriniz onaylanması lazım ancak elite üye olabilmeniz için.
Gizemta Annesizanne 30 farklı ürün alacaksın ve 3.500 ü geçecek 3 ay içinde elite üyesi oluyorsun hiç bir halta yaramayan birşey.. kargo bedava oluyor birde milla ürünlerinde ikinciye bir indirim uyguluyorlar ayrıca düzenli alışveriş yapmazsan elite üyeliğin gidiyor
elfozyil Annesizanne öyle bir durum söz konusu değil aldığım ürünler 3 bin 4 bini buluyor 3 aylık 4 bin olunca 40 farklı ürün alınca Elit oluyorsun elittik 30 TL De Kargo parası verilmiyor birde mila da bize özel 20 TL gibi indirim oluyor
Annesizanne nursocum işte elite nasıl üye olunuyor kaç TL üzeri ben 1500 yaptım şimdiye kadar ayda 1 2 kez siparişlerim olur siteden ama küçük şeyler de kargo bedava olmuyor o sinir bozucu
Maviyesil121212 Annesizanne son 3 ayda 40 ürün siparişi vermeniz lazım, toplam tutarının 4000 TL yi geçmesi lazım, 1 ürüne yorum yapmanız lazım ve cüzdana para yükleyip oradan ödeme yapmanız lazım 😂 tüm bunları yaparsanız 50 TL ve üzerine Kargo bedava