Doruk3452 2 aylık bebeğimin kakasında kan vardı doktora git süt alerjisi dedi ne yemeliyim hanımlar yardımcı olurmusunuz
Geredeli14 Doruk3452 Doruk3452 9aydır yemiyorum azalmıyor merak etme ama içimdesin tozu bile yazan hiç birşeyi tüketmemelisin çubuk kraker de bile var oku içerikleri zeytin reçel hindi füme felan tüketebilirsin zamanla alışıyorsun zaten
Doruk3452 Omom ya yemiyorum ama ne yiceğimi şaşırdım yani kahvaltı falan yicek bişey bulamıyoeum ve sütüm azalcak korkuyorum
Omom Doruk3452 inek sütü alerjisi hiçbir şey değil desem. Ben saysam yasaklarımı upuzun liste olur. Güzelce beslenirseniz azalmaz süt korkmayın. Yeşillik yiyin sebze yiyin
Busraakara7 Doruk3452 doktor test yaptı mi canım aynı sıkıntı bizde de var benimde bebeğim 2 aylık. Sadece bir kez mi gördün kakasında kan yoksa bir kaç kez tekrarladımı
Sevilayyksl Doruk3452 rezene iç Migros’ta lactamil emzirme cayı var ondan içebilirsin incir dut hurma yeşillik vs yiyebilirsin benimde zor oldu ama alıştım artık
Doruk3452 Omom Allah yardımcımız olsun diyelim ne diyelim artık ya bende sadece yeşillik ve patates yiyorum ama halen kanlı kaka 4 gün oldu böbreğinde bide genişleme çıktı artı su fıtığı yani ne yapcağımı şaşırdım
Omom Doruk3452 kanlı kaka kesilmediyse büyük ihtimalle yememeniz gereken başka şeyler de var ama böbrek genişlemesi hakkında hiçbir fikrim yok o alerjiden kaynaklı değil sanırım. Allah şifasını versin inşallah
Doruk3452 Busraakara7 bir kaç tekrarladı canım 4 5 gündür hemen hemen hergün oluyor test derken Alerji testimi yoksa idrar vs kan kaka falan mı
Sevilayyksl Alerji testi 8 aylıkken anca yanıt veriyormuş Benin bebeğindedee var süt alerjisi test yaptık 6 aylıkken negatif yani süt alerjisi yok çıktı peynir yedim doktor demişti ama gene egzama tekrarladı 😏