Mcan Anneler merhaba 6 ay 26 günlük bebeğim var yani inanılmaz şekilde terliyor bez koy falan diyorlar ama gecede kaç kere bez koymalıyım yani sabaha kadar 25674389 kez falan değiştirmem gerekir ozaman yani doğru mu biliyorum bilmiyorum ama oda da ısıtıcı soğutucu yoksa terinin üstünde kurumasının sakıncası yokmuş🤔 yani tek kata düşürdüm kıyafetlerini gece askılı zıbın ve üstüne tulum bukadar. Üzerine bebek battaniyesi örtüyorum onuda sadece ayaklarına karnına kadar kapatıyorum yani bastırmıyorum yani böyke olan var mı ne yapmak lazım şuanda tek penye battaniye ince gelir sanki 😔napıcamı şaşırıdm. Ve genzi sürekli dolu burnu tıkalı değil ama nefes alırken balgam gibi yani bu şekilde terlediği için mi bilmiyorum
Yenianneadayi Mcan bizde 5 aylığız. Aynı durum bizde de var. Ama ne yalan söyleyeyim değiştirmiyorum gece. Çünkü asla izin vermez. Bazen kaldırıyorum yatağından inanmazsın belki kafasının ve omuzlarının olduğu yer bildiğin su. İnanılmaz bir ter var. Bende bi atlet üstüne pijama takımı o kadar. Üstünü de tek ince örme battaniyeyle örtüyorum bide delikli battaniye. Oda da 22 derece. Bende şaştım kaldım
Mcan Yenianneadayi yaaaa evet işte bende değiştirmiyorum sorun olurmu onuda bilmiyorum kimiside diyor değiştirme bu şekilde alışır bazı çocukların yapısı böyle olabilirmiş bendr şaştım korkuyorum da hasta olur diye yani birden de üstünü inceltmek istemiyorum bid3 gazlı bi bebek büyük ihtimalle birazda geceleri sıkıntılanıyır sanki
Tazeanne_ Bizde 8 aylığız 1,5 aydır özellikle bizdede var bu terleme kafa bölgesi boyun bölgesi ıslanıyor, hiçte kalın giydirmem üzerini de çok örtmez, her şey %100 pamuk ama napmak lazım bilmiyorum
Mcan Gin yani şuan bilmiyorum çünkü doğalgazı kapattık hiç bişeh çalışmıyır ama kışın soğuklarda bile aynı şekilde terliyordu. Mesela arabada giderken ben çok üşüyorum oğluma bakıyorum acayip terlemiş arabaya binince üstünü de inceltirim aslında 🥴
Yenianneadayi Mcan değiştirmeden ziyade ben bide odanın ısısını hep aynı tutmaya çalışıyorum. Bir yerden esinti gelmesin dikkat et. Sabah uyandığında değiştiriyorum zaten. Sende öyle
Gin Mcan bu durumdan doktoruna söz etseniz? geçen senelerde burda bir anne vardı her gün terleme konusunda postlar açıyordu, tıbbi bir nedeni vardı galiba onun bebeğinin aşırı terlemesinin.
Ayseksii Aşırı terleme guatır ve d vitamini eksikliğinden oluyor diye bilyorum. Benm kızımda öyle doktorum d vitamini kullan takip edelm dedi
Mcan Ayseksii d vit doğduğu zamandan beri kullanıyoruz aslında ama 😔bittikçe alıyoruz sağlık ocağı veriyor