Yonca20 Kızlar normalde kekim hep kabarırdı güzel olurdu son 2 seferdir hem kabarmıyor hem de sanki içi tam pişmiyor gibi. Neden olabilir sizce
Sahinftma Yonca20 malzemeler oda ısısında olmalı pişmesi için fırını kapatınca biraz bekleyip alın içini çeksin
Gin Yonca20 kabartma tozu bozulmuş/nemlenmiş olabilir mi? aynı şekilde yapıyorsunuzdur muhtemelen kabardığı zamankiyle 😅 bir de kaç derecede pişiriyorsunuz?
Ebru-Yusuf2020 Yonca20 ben hep oda ısısıjda yaparım şekerle yumurta iyice köpük köpük olmali ben hep soğuk fırına koyarim bayada kabarır ilk 50 dk açmamak gerekir fırıniň kapağini
Gin Yonca20 200 derece çok geldi gözüme, 150 ile daha uzun süre fırında tutarak deneyin 😃 içi muhtemelen bu yüzden pişmiyor sizin.
_ADA_ Yonca20 ben 170 derece de 55-60 dakika arası pişiriyorum. İlk 45-50 dakika hiç açmıyorum. Kontrol ediyorum piştiyse Direk çıkarıyorum. Her fırın bir değildir. Zamanını siz ayarlarsınız.
Gin Yonca20 denemeye değer 😹 bana kızımın bakıcısı söylemişti bunu 1 saat falan tutuyor fırında keki bir de 😅