EgeveAlyaninannesi Iyi aksamlar anneler bacaklarimda yeni varis olusmaya basladi doktor ilac verdi kullaniyorum internetten bakiyorum pekte ic acici biseyler yazmiyor bu konu hakkinda bilgisi olan beni aydinlatsin lutfen gecermi bu 😔
PembePelikan EgeveAlyaninannesi nasıl iç açıcı şeyler yazmıyor varis bu yahu.. internete bakma sen bacımsu herşeyi abartıyor biliyorsun zaten varis başlangıcı olduğu için ilaçla tedavi oluyor çok ilerlemişse ameliyat gerekiyor kuzenim gün aldı 10 güne ameliyat olacak onunki çok ilerledi
Ridersmum EgeveAlyaninannesi 15 yasimda varis ameliyati oldum bacagimdan 2-3 damar aldilar. Daha sonra anju gibi oldum cok agrilarim vardi kopuk tedavisi oldum vs vs cok sukur rahatim korktugunuz sey nedir gorsel olarak korkuyorsaniz caresi cok basit kopuk tedavisi hemen kayboluyor ama siddetli agrilariniz var ise tek cozumu ameliyat
ahkalbimm EgeveAlyaninannesi bizde genetik olarak varis var taa küçük yaştan beri varislerim var son 7 yıldır çorap artı ilaç tedavisi görüyorum çok şükür çorap çok işe yarıyor ne hamilelikte ne de doğum sonrası Bi sıkıntı yapmadı benim iç varis artı damar deflüsü var nedir sizi böyle korkutan
Merve Ridersmum bana 2016 da venöz yetmezlik teşhisi konuldu ama şükür ki 5 senedir bir kere ağrımadı. Ultrasonla bakıldı pıhtıya rastlanmadı. Gebelikte de kalp damar doktoru da takip etti sadece çorap giydim hamileyken ağrım yok sızım yok ama ameliyat edelim dediler güvenemedim açıkcası
EgeveAlyaninannesi Ridersmum canim daha gorunurde kotu bisey yok agri var sadece internette okuyorum kalici bir cozum yok gibi seyler yaziyor iyice takiyorum bu sefer 😏
Zalimsin Merve ele geliyor mu varisiniz benim ele geliyor böyle eşofmanın üstünden bile belli oluyor napsam ki ağrım sızım yok ama hiç önemli bişey değil diye düşündüm
PembePelikan EgeveAlyaninannesi ayyy yok aşkımsu çoook nadir bir ihtimaldir.. bak ne diyorum kuzenimin yıllardan beri var çok üstüne düşmediği için şimdi yürümekte çok zorlanıyor ameliyat edecekler.. seninki ilaçla tedavi edilecek ne güzel missler gibi 🌸