Mies Hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün. Öncelikle bol bol su ve bol bol dinlenmek, marul çok sütümü arttırmıştı benim her gün yiyordum kase kase, nesquik ve süt(gaz yapmaması için laktozsuz süt kullanabilirsiniz) inciri kaynatıp suyunu için incirlerini yiyin çok etkili, bulgur pilavı(gaz yapabilir bol kimyonlu tüketin) doğuş markasının anne çayı var oda çok etkili olmuştu, dereotu(kabak yemeğini bol dereotlu yapıyordum çok artıyordu sütüm) kuru üzümü kaynatıp suyunu içip üzümlerini yemenizde etkili olacaktır, bir de süt, muz ve yulaf ezmesi yiyordum oda etkili oluyordu. Bende bunlar işe yaramıştı umarım bol bol sütünüz olur. Bir de elbette doktorunuzu dinleyin, ama tavsiyem sık sık emzirmeniz ve mamaya yüklenmemeniz. Çünkü sütünüz bebek emdikçe gelecek. Birde biberonla verecekseniz anne göğsüne uygun uçlu biberon tercih edin ki sonrasında meme reddi ile uğraşmak durumunda kalmayın. Emzirmeniz artmasında büyük rol oynayacaktır en önemlisi bu. İlk başlarda aç zannedebilirsiniz ama bir süre dünyaya alışma sürecinde bebeğiniz kokunuzu almak, memenizden ayrılmak istemeyebilir.