Merve_hiranur Kızlar kızım 8 aylık bez degişimi en az 2 en fazla 3 sizin bebişlerinizin bez degişim sayısı nasıl gunde kac kere degiştiriyorsunuz
Nisan_35 Merve_hiranur gece bezi ayrı kızımın hemen hemen 11 saat bağlı kalıyor gündüzleri de dört saatte bir değiştiriyorum kakaya denk gelmezse. Günde toplam 4 kez değiştiriyorum en az ( 1 yaşında ve su nerdeyse hiç içmiyor)
busra_54 Merve_hiranur sabah kalkınca 9 10 arası daha sonra öğlen 2 yada 3 gibi akşam yatarken değiştiriyorum yani 3 kez 😊
Nisan_35 Merve_hiranur tabii ki dolmuyor ama ben değiştiriyorum kıZ bebek enfeksiyon olmasından korkuyorum zaten gece uzun süre kalıyor
Mircet busra_54 bende 3 kez değiştiriyorum bi kafın bana iyi pişik olmamış demişti salak kadın bende mi sorun var demiştim
busra_54 Mircet ya valla hiçte pişik olmadı 3. Çocuğum benim 3.ünüd3e aynı şekilde değiştirdim bir sıkıntı olmadı dolmadan değiştirmenin bir mantığı yok ki 2 buçuk yaşında kızım var mesela onun kini daha sık değiştiriyorum daha çok sivi tükettiği için
Mircet busra_54 ek gıdaya kadar 10 günü bulurdu kaka yapması ek gıdayla birlikte kabızlık başladı 8. Aya girdik düzeldi sanırım biraz daha kakalı bırakmıyorum tabi ki altını çok saçma ya