dehsetulvahset Kızlar bebegimin dis agrilari basladi sanirim yuzunu yerlere vuruyo boyle bi belirti yasadiniz mi ondan midir sizce… tedagil iyi die duydum nasil kullanmaliyim gunde kac tane vereceğim kapsul seklinde mi beni bi aydinlatir misiniz bi de onerir misiniz memnun kaldiniz mi
Mrv-_- dehsetulvahset şase şeklinde toz, açıp ağzına döküyorsunuz hemen eriyor, kaşıkla da verebilirsiniz. İki saatte bir verilebiliyor, ben sadece gece yatarken veriyordum rahat uyusun ağrısı olmasın diye.. çok da memnun kaldım, tavsiye ederim.
lazannesi dehsetulvahset bilgim yok ama benim oğlumda 10 aylık oda ağzını yüzünü omuzumuza vuruyor burnunu yüzünü kaşıyıp duruyor zaten her şey ağzında parmakları eli filan hep ağzında diş mi bilmiyorum bi kabarma filan göremedim ben sadece diş etlerinde diş yerleri belli ama çok tecrübesiziz malesef ☺️
dehsetulvahset Mrv-_- ya burda birinden kalbe zarar verdigini okudum simdi doktoru vermeyin demis tereddutte kaldim canm ya
cottoncandy Adı tedagil değil tetagil. Toz şeklinde minik paketler halinde 36 adet çıkıyor kutudan. Paketini açıp bebeğin ağzına dökebilirsiniz ya da çay kaşığı ile verebilirsiniz. Bitkisel olduğu için yan etkisi olmadığı yazıyor prospektüsünde, en erken 2 saatte bir verebiliyorsunuz. Kullanmadan önce mutlaka prospektüsü okuyun.