basaktpe12 Kızlar xiomi mi robot vacuum mop almayı düşünüyorum eşim trendyolda bir kaç defa hatalı ürün geldi güvenip de o kadar parayı internetten ütün icin harcayamam diyor robot süpürgeyi herhangi mağazadan alan varmı xiomi marka
Mommysharkdoodoodoodoo Trendyolda xiaominin kendi satış sayfası var zaten orijinal yerinden almış olursunuz yine oradan alınca.
AgentMom basaktpe12 xiomi nin mağazasından eltim aldı. 2 üründe sıkıntılıydı. Geri iade için baya kavga gürültü etti. Müdürlerine ulaştı falan yok. Sonra şikayet ettikten sonra iade aldı. Ve adamlar Trendyol gibi yerlerden alınan ürünlere bakmıyorlarmış.
Minikpandalarinannesi basaktpe12 eğer istanbulda oturuyorsan viaporta mağazası açıldı canım benım eşimde aralık ayında bana doğum günü hediyesi almıştı mağazasından
AgentMom anneoldumkiben eltim dedi. Getirmiş birkaç kişi bakmamışlar. Bizim garantimizde değil demişler. Aldığınız yerle iletişime geçin demişler. Eltimde ben buradan aldığım halde bakmıyorlar onlara da bakmadılar dedi. Şikayet varda baya şikayet var. Bu arada bana hediye geldi xiomi viomi v3 modeli. O mağazadan alındı.
anneoldumkiben AgentMom ordan aldığı halde nasıl bakmamışlar ki. Nerden alcaz yoksa Trendyoldan aldım ben 😶
Umut2019 Teknosadan alabilrsiniz hepsiburada gibi siteler ürünün arkasında durmuyor buharlı mop almıştım bozuk çıktı iade de değişim de kabul etmediler hatta ilgilenmediler bile az fazla olsun parası garantili güvenilir bi yerden olsun bence 🙂
Yaseminilter basaktpe12 amazondan alabilirsiniz kargo sıkıntısında amazon kendi ilgileniyor diğer siteler gibi değil mal sahibiyle görüştürmek yerine o hallediyo o konuda baya iyi ve bir iki güne geliyor ben hep orayı tercih ederim hiç de sıkıntı yaşamadım. Sizin dediğiniz ürünü de oradan aldım ertesi gün geldi 😁