Miraaayadeee 5 aylıkken atak oluyo mu ya biz 5 ay 16 gunluguz emmek istemiyo ac duruyo resmen napcagimi şaşırdım?
Nazli_07 Miraaayadeee 5 ay 12 günlüğuz bizdede oluyor mama yemiyor.Ben biberonun ucunu az pekmeze batiriyorum.Veya dikkatini dağıtıyorum o şekilde yedirmeye çalışıyorum.bazen üzerini soyduruyorum o şekilde kendi bacaklarina dokunuyor hoşuna gidiyor dikkati dağılıyor yiyor öyle😊
BaranAlp58 Miraaayadeee 5 ay 12 günlüğüz emmede sıkıntı yokda uyumamak için direniyor 2 gündür geçer inşAllan
Miraaayadeee Berenask memeyi görünce başlıyo ağlamaya hiç emmiyo napcam bilmiyorum canim ya kendimi çok kötü hissediyorum artık
Miraaayadeee biregesevdasi ben bittim valla canim ya zaten zayıf bi bebekti şimdi memeyi görünce kafasını çeviriyo ağlıyo 😭 kaç gün suruyo peki
Miraaayadeee Nazli_07 sadece zıbın bide corap başka bisey olmuyo üzerinde memeyi görünce kafasını çeviriyo
Gsyasmin1905 5 aylık bebekler etrafı yeni keşfettiği için emmek istemiyor gece sorun yok ama gündüz için çareyi odaları gezerek emzirmede buluyorum etrafı izlerken emiyor