gglsrnarslan Kızlar şampuan önerisi olan var mi cildi kurutmayan şuan bioderma kullanıyorum memnunum fakat bulunduğum yerde ulaşmam biraz sıkıntı daha kolay ulaşabileceğim bir şampuan arıyorum 🌸🧴
OlgaArslan gglsrnarslan ben yurt dışından bi şampuan getirtiyorum çok memnunum. Öncesinde mustela kullanıyorduk
gglsrnarslan Puki yaaa😔😔 her ciltte Farklı doğru ama insan olumsuz yorum duyduğu zaman tedirgin oluyor ciltleri çok hassas sonuçta 🌸
zeynepzeze Urtektam çok güzel içeriği temiz ve doğal. Mustela kadar reklam yapmadığı için pek bilmiyor ama ben çok memnunum. 19 aydır hiç değiştirmedim
3children1mom gglsrnarslan Johsons baby kullanıyorum bende pembe olan bi sorun yaşamadık uzun zamandır kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçlarını da sertlestirmiyor ve 3 kızıma da kullanıyorum suan da Daha önce dalin mustela sebamed unibaby de kullandım fakat memnun kalmadım unibaby ve dalın egzema yapmıştı
Kzyy gglsrnarslan ilk şampuanı babe pediatrik almıştım çok memnundum bitince mustela stelatopia ya geçtim oğlumun cildi çok hassas olduğu için bundan da memnun kaldım