tubaerva merhaba anneler. kizim 20 gunluk ama asiri pisigi var popo kismi hepsi soyulmus yanik gibi😢 buyuk boy bez aldim her degistirdigimde yikamaya calisiyorum gecmedi ne yapabilirim? bu durumu yasayanlar nasik atlattinuz
Karanbuse11 tubaerva hametan krem çok iyi geliyo bide poposunu yıkadıktan sonra biraz hava alması için açık tutun en az 5 dk kadar kapalı havasız kaldıkça daha da artıyo maalesef
Mrveykt tubaerva Bence bilmeden birsey sürmeyin.. Resim çekin doktora gösterin o size o na göre krem yazar. Sık sık altını değişdirin, kuruttun ve beklettin bebek aglamiyorsa baya beklettin hava alsın. Temizlediğınızde çok sürmeyin.
NurH tubaerva ben vazelin kullanmıştım 3 günde iyileşmişti. Hem daha sonrası içinde kakasını çişini yapsada poposuna yapışmadığı için çabuk iyileşmişti. Geçmiş olsun
Ferhatn_annesi6363 @tubaerva @tubaerva hamazinc pişik kremi altını yıkadıktan sonra sürerdim 1 haftada gecti
Cnra Benimde başıma geldi aynı dönemde doktor tyrosd diye bi krem verdi hemen iyi etti ama olabildiğince poposunu açık tutmanız gerekiyo ve yıkadıktan sonra iyice kurulamanız
Ayten-1907 tubaerva tabiki de doktora git canım ama kantoron yağı sür birer bir iyi geliyor. Araştır istersen çevrem kullanan memnun kalan çok