Leylaozlgl Slm hanımlar eşim gidip bı suru patlıcan almış patlıcan kurusu nasıl yapılıyor kuru patlıcan dolmasıni yapmak istiyorum ama nasıl kurutulduğunu bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
Birbebek34 Leylaozlgl biz kızartıyoruz karnıyarıklik çok pratik oluyor yapacağın zaman dolsptan çıkarırsın kıymalı ic harç döküp fırına veirrisin harika oluyor💃
Sblsrgnsn Leylaozlgl bu havada kurutamazsin canim yazin kurur o firina ver kozlet at buzluga en iyisi o
eda-bahar suan cok erken canim kurutmak icin ağustos yapiyor annem ama suan en iyi cozum kizart buzluguna at karniyariklik
Merve-miray Leylaozlgl Bu mevsimde kurumazki yada yaşadığınız şehir sıcak yerse belki kurur. Yaş patlıcan dolmasıda yapabilirsiniz. Kahvaltılık patlıcan közlemeside güzel oluyor. Patlıcanları tavalık olarak doğrayıp buzluğa atın. Karnıyarık için kızartıp atın
QueenMom__ Leylaozlgl hem bu mevsimde olmaz hemde her şehrin havasında kurumaz. Siz eğer fazlaysa kızartıp buzluğa kaldırın başka türlüsü olmaz malesef 🤗
Tatlican Leylaozlgl nem olmayan scak bolgelede guzel kuruyor ama yazin simdi kururmu bilmem.firinda kozleseniz buzluga atıp hem salata yapabikirsiniz. hemede hunkar begendi ben kozleyip koyuyorum buzluğa