Littlemommm Kızlar tarifemi değiştiricem ayda 25 gb internet 250 sms 1500 dakika +sınırsız sosyal pass ve sınırsız iletişim pass var hepsi 85 tl nasıl sizce
ebz09 Littlemommm ya bisey dicem bimcellde ki paketleri gördükten sonra hepsi bana pahali geliyor ya 😂bu iyi olabilir tabii de
iki_prens_annesi Littlemommm guzelmis de zamnla 85 tl olur 95 105 tl falan vergi filan diye yukselir faturan
ebz09 Littlemommm evet bimcell e geçtim 42 tl 20 gb yapiyorum🤣 benim evde turkcell de cekmiyordu ondan gectim
iki_prens_annesi Bualemdeyeniyim bu bimcele gecmk icin hat mi almak gerek yoksa direk m.hizmtlerine baglanark islem yapiliyo mu 20 gb 750 dk sms iyi geldi 42 tl galiba fiyati 🤔😆
iki_prens_annesi Littlemommm bimcell iyimis bak 😄😄 bn 47 tl faturam geliyo 50 tl fatura yatiriyom vergisi vs diye 1000 dk sms ve 15 gb dusun yani 🤔🙄
Bualemdeyeniyim iki_prens_annesi bime kimlik fotokopinnle git geçiş yapıyolar 😀 bide paketinin gününe var daha diyelim ama internetin bitti günü bitmeden baska pakette albiliyosın. Bimceller arası bedava görüsüyosun. Turk telekom mobil indiir sil süpür yap hep hediye veriyor 😅