Biricikkizim Ankastre set almayı düşünüyorum önceki beyazdı bunu da siyah almak istiyorum görüntüsü çok güzel duruyo ama temizliği zor diyorlar kullananlar memnun mu tavsiye eder misiniz
NiDaAli_o Biricikkizim hiç memnun değilim canm ya kesinlikle beyaz al şimdi modern beyaz ankastreler de çıktı onlardan alabilirsin. Sürekli silmeme rağmen hep toz ocağın üstü yani gözüküyor
VERA19 Biricikkizim Hiç memnun değilim azıcık pencereyi açsam üzeri komple tozlanıyor gün içinde 4-5 kere silmek gerekiyor,temizlik göstermiyor hiç😟
Bualemdeyeniyim Biricikkizim sakın sakın alma hep leke iz toz görüntüsü aldatmsın ilk işim ocağı değişmek. Fırın gene idare eder de
MerveToprakk Biricikkizim almaaaaa sakin almaaaa🤣 çok kirli görünüyor sürekli temizlik istiyor sürekli toz oluyor.
Ygz Biricikkizim beyaz da kalın mutlaka en rahatı. Benimki gri memnunum önceki siyah berbat bişeydi..
Sezenaksukarademir Biricikkizim almaaaaa, sakın alma. İki gün boş dursa hemen toz olup kirli gözüküyor. Sildikten sonra illa bir de kurulama istiyor çok sıkıntımı yani
DilanG Biricikkizim Beyaz en güzeli anneminki siyah toz tanesi düşse belli oluyor sürekli temizleyen biri ayrıca ben beyaz kullanıyorum memnunum
cokgezenti_30 Biricikkizim hiç memnun değilim değiştirip beyaz yada gri almayı düşünğyorum öyle pişman oldum ki anlatamam gerçekten kullanamsı eb zor şey diyebilirim evde yani kullanama derken temizlikten bahsediyorum her ne kadar kocişim yapsa da temizliğini işte sürekli temiz olsa bile toz oluyor çok fazla rezil birşey
Biricikkizim Hepinize teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. içimde kalacak ama siyah en iyisi beyaz almak galiba temizliği sıkıntıysa