mechule Arkadaşlar binance ilk para çekme işleminde sıkıntı yaşayan oldu mu ? Mesela 1000 tl lik işlem yaptık tekrar 1000 tl lik işlem yapılması mı gerekiyor
Organikumos mechule soruyu tam anlamadım kuzum ya biraz daha aydınlatırsan yardımcı olmaya çalışayım.
Aymiraaa mechule bende paribu kullanıyorum onda bu şekilde bir şart yok binance kullananlar bilgi verir birazdan
mechule Organikumos 1000 liralık coin aldık diyelim onu çekmek istiyoruz bizden bin liralık tekrar almamızı istiyor. İki işlem yapınca çekebiliyormuşuz. Eşimin arkadaşı yapmış böyle bi şart varmış diyerek bi daha para aldı bizden ve bir haftadır yatmadı para 😬
Organikumos mechule canım yanlış yönlendiriliyorsunuz sanırım çünkü ben sık sık çekip yatırıyorum 🤷🏻♀️ Binance tr deyim ama belki binance farklıdır.
Organikumos mechule hesap doğrulamadan binance tr den yatırımda yapamadığımdan onaylamaları uzun sürdü evet ama çekme işlemi kısa sürdü. Binance de güvenlik tr deki gibi sıkı değil belki zorluk çıkarıyor olabilirler o hususta.
Deletedmom62626 Organikumos Binace lite kullanıyorum aradaki fark nedir acaba çok karışık bir türlü cozrmedim PC de farklı TL da farklı
Organikumos Deletedmom62626 ya ben tr yi becerebildim açıkcası diğerlerini beceremedim havalesi eft si falan bir garip o yüzden çok bişey diyemicem kuzum lite la ilgili 🤷🏻♀️