Mertin_annesi Bebeğim 2 ay 10 günlük gazı ne zaman geçer hayattan soğutuyor ağlamaları sırrına pat pat yapmaktan elim koptu çok yorucu
Muhtesemelis Mertin_annesi hareketlenmeye başlayana kadar devam. Ben sabah yorgunluktan aglayacaktim nerdeyse sonra sağlıklı bir bebeğim olduğu için sukrettim tek derdimiz gaz olsun Allah hiç bir anneyi evladiyla sinamasin
Hismom Mertin_annesi sırta pat pat yapmak gazı geçirmiyor maalesef çünkü gaz sancısı bağırsağa inen ve dışarıya çıkamayan gaz yüzünden oluyor. Mutlaka bir gaz damlası kullanın alternatif olarak sıcak masaj yapın karın bölgesine
Gldrn35 Mertin_annesi doktorumuz bize mommy bliss damlayi onerdi. Bunlar etki etmemeye basladi bizde artik.
Busra08 Mertin_annesi canım benimde aynı doktor kolik olabilir dedi hatta her gece ağlıyor aynı saatte çünkü iki gündür sıcak su torbası yapıp ayaklarının altına koyuyorum baya gaz çıkarıyor huzurlu uyuyor çocuğum deneyebilirsin hele erkek çocuk ise ayakları mutlaka sıcak tutmak gerekir🙏🏻
Ada05 Mertin_annesi tatlım biz 20günlüğüz gece gündüz kalmadı ayakta durmaya çalışıyoruz😞 kekik yağını ayağına ve karnına masaj yaparak sürmeyi dene bizi biraz rahatlattı
bhrcpt Mertin_annesi ilk 3 koynumda uyuttum sadece üstümde yatınca susuyordu. Gece bile üstümde uyudu mecbur dinlenmemin tek çözümü oydu
Canan27 Mertin_annesi bizde 2 ay 12 fünlüğüz azaldı gibi eskisi gibi atakkarı yok şükür artık nurse harveys ve biogaia kullanıyruz
jda Mertin_annesi 4 ayda genelde geçiyor.. zor bir durum ama unutuluyor inanın.. Allah daha büyük dert vermesin 🙏🏼🙏🏼