ikizleriim Merhaba, bebeklerim artık et tadımına geçecekler. Çift çekim kuzu kıyma alınması gerek diye okumuştum ama kasap o şekilde daha yağlı olacağını söyledi kafam karıştı. Neden çift çekim olmalı, olmasa ne olur? 🤯
Mariposa ikizleriim benim bildiğim et 1 kere çekilir , çift çekilen kıyma bulamaç gibi birsey olur. Belki taneli olmasın kolay yutsun diye çift demişlerdir
1mom1baby ikizleriim sebebini bilmiyorum içine nasıl siniyorsa öyle al mesela ben hep dana aldım internette kimi sayfalarda dana kimisinde kuzu yazıyordu doktor dana demişti bizim kasap tanıdık bebek yiyecek dana olsun dedim hep kaç kere çekti verdi hiç bakmadım zararını görmedik zarari olacağını da sanmıyorum
Cheddar ikizleriim biraz iri kalıyo eğer kıymalı çorba vs yapacaksınız çift çekim olunca baya ince oluyo yutması ve hazmetmesi kolay oluyo
ikizleriim Teşekkür ederim cevaplarınız için 🥰 Aysizm Mariposa 1mom1baby Cheddar defnesmomm scknsuledefne
defnesmomm ikizleriim iri kalmaması için çift çekim diyorlar 😊 püre ve sıvı beslenmeye alışkın oldukları için iri kıyma yedirirseniz öğürme refleksi ile karşılaşabilirsiniz.
scknsuledefne ikizleriim cnm eti alıyorum bn kasap temizleyip çekiyor ztn yağ sinir bişi olmuyor tek çekim yetiyor bide sanırım aparatı var ince oluyo kiymalar normal aldığımıza göre. Bebekler için dersen ona göre özen gösteriyor kasaplar merak etme ztn kilosu 80tl bı zahmet göstersinler yani😂