Black8 16 gün önce doğum yaptım. Emziriyorum, meme+mama olarak besleniyor bebeğim ama göğüslerime sanki süt dolarken çok ağrı yapıyor, aşırı sızlıyor bu normal mi sizce?
Tazeanne3434 Black8 benimde aynısı oluyor canım 18 günlük bebeğim var hatta ateşim falan çıkınca mastit dedi doktor sık sık emzir ve sağ dedi göğüs tam boşalmadığı için oluyormus o ağrı tam boşaltınca ağrı geçiyor
Black8 Tazeanne3434 evet bebek emince ağrı geçiyor ama korkuyorum da bu ağrıdan. Bide süt sağma cihazım yok henüz nasıl sağabilirim kolayca biliyor musunuz?
Tazeanne3434 Black8 arkadaşım elimle sağıyorum demişti ama netten bakabilirsin manuel sağma makinaları var aslında fiyatları uygun onlardan temin edebilirsen daha rahat edersin
Black8 Sevdamavi evet işte çok korkuyorum öyle olur diye. Göğsüm ateş gibi yanıyor öyle şişip süt dolduğunda mastit belirtisi midir bu acaba?
Black8 Balanne_ teşekkür ederim yorumunuz için. Emzirince geçiyor sonra yine ağrı ve sızıyla süt doluyor, ve ateş gibi oluyor süt dolunca bu normal mi peki?
Sevdamavi Black8 mastit olması için sertlik ,ateş,agrı olması lazım canım cok dolmadan boşaltırsan sorun olmaz