beyazgelincik Kızlar kızım iki buçuk yaşında dün tuvalet eğitimine başladık.Her yer çiş kalayı yapıyorda işe alışamadı 😒alistirma kilodu var evde taksam mı yoksa şimdiki gibi kilotla mı kalsa vee öneriniz var mı bu eğitim nasil kolay gecer vee ne zamana öğrenir 🙏
Sevda6767 beyazgelincik canim bismillah dün bir bugün iki:) benimki 6 ay oldu hâlâ oyuna falan dalınca nadiren biraz kaçırıyor. Alıştırma kulodu giydirme. O zorlaştırır
Tatlican beyazgelincik tek yapmaniz gereken ilk hafta ogrenirken gerekirse 10gun cocuktan tuvaletim geldi diye beklemeden 15 20dk bir tuvalte goturmek ozaman çisi kacirsa bile asla evi kirletecek kadar degil sadece kiyafeti kirlenir
otose_san Büyük kızıma vermek istedim tuvalet eğitimi ama üstüne düşmeyince kaldı. Buraya da post açmıştım hatta o zaman birisi yıkayabileceği bi minder dikip ona oturttuğunu yazmıştı, bu sayede sadece minderi yıkmakla kurtarıyormuş bi nebze
beyazgelincik Tatlican beğeniyor oturağı ama sonradan mi geliyor acaba sanırım bir müddet sabretmek gerekiyor bu konuda da🙄