Yaztatili Doğum iznim bitiyor. Bu yeni çıkan 10 yaş altı kamu personeli idari izinli sayılıyor kararı bizler için de geçerli mi? İdari izinliysek canlı ders vermek zorunda mıyız?
pamukseker1 Yaztatili ben aldım idari izin normalde canlı derslere giriiyordum. Bugün itibariyle izinliyim. Bikaç gün içinde öğretmenler kapsam dışı bırakılabilir belli değil ama şu an alabiliyoruz
Pinar_kb Yaztatili Eğer yerinize girebilecek başka öğretmen varsa izin alabilirsiniz. Ama siz izine çıkınca yerinize kimse yoksa başka biri görevlendirilmiyor o nedenle izin verilmiyor. Biraz idare inisiyatifi var bu durumda
Fasulye12 Yaztatili ben persembe günü başlayacaktım ki şansıma uzaktan eğitime geçildi . Müdür yazı gönderdi okul grubuna , 10 yaş altı çocuğu olan anneleri idari hizmetlerdeki kapsıyor , öğretmenleri değil diye
spence ben de ayni durumdayım. dogum iznim bitecek. yerime bakan ogretmen de var. idari izinli olur muyuz? bebekle canli ders cok zor olacak.
Yaztatili pamukseker1 Tam olarak anlayamadım hocam idari izne ayrıldınız ve ders vermek zorunda değil misiniz?
pamukseker1 Yaztatili idarenin insiyatifinde şu an bizim okulumuz verdi. Tam olarak öğretmenleri kapsamıyor diye bi yazı yok çünkü şimdilik
Yaztatili pamukseker1 Anladım hocam benim yerime şu an ücretli bir öğretmen var ben ek dersimi almak istemiyorum hem o devam etsin hem de ikimiz maaşımızı almış oluruz bu şekilde olmuyor mu acaba?
pamukseker1 Yaztatili o konuda bi bilgim yok hocam ücretli olunca farklı olabilir. Benim derslerim zümrelerime dağıtıldı sıkıntı çıkmadı o yüzden. İnşallah sizinki de olur