Ashly90 İki aylık bebegim var 2 numara premium care kullanıyorum. Ama bebegimin poposunda iz yapıyor ben mi yanlış baglıyorum anlamadım gitti.
Burcu60 Ashly90 bende 3 numarasını da denedim gem büyük geliyor hem iz yapıyoe yine 2 numara kullanıyoeum
Gulnuraraserol Ashly90 bende prima premium kullanıyorum dokusuyla alakalı olduğunu düşünüyorum bizdede aynı sorun var
KlncA Ashly90 aynı sorun bizde de var bol bağlamama rağmen. Ama sıkma belirtisi değil bence. Premium care dün bitti ve 2 numara aktif bebek pampersa geçtim o da aynı iz yaptı. Normal sanırım 🤷🏻♀️
NhL Bende prima aktif kullanıyorum daha önce prenium denedim ancak aktif kadar begenmedim dokusu baya farklı ondan kaynaklı olabilir 🙄
Asya-m Ben 4 ay premium care kullandım hem iz hem taşırma şimdi aktif bebek kullanıyorum hem daha ince hemde iz yapmıyor keşke aktif bebeği kullansaymışım baştan beri☺️Ama ikiside pişik yapmadı kızımıda hiç rahatsız etmedi🙋🏼♀️
Pamugumoglum Ben primadan miniese gectim cunku prima surwkli cisini geciriyodu üstü surekli islaniyodu oglumun