hulyadurmus Havalar artık sıcak olmaya başladı,şuan hava sıcaklığı Antalya’nın 26 derece nasıl giydirecegimi şaşırdım 🙄 Sizler yazlıklar geçtiniz mi yada birer kat mi giydiriyorsunuz✨
Yazaksami hulyadurmus istanbulda bir yaz bir kış olduğu için çocuk bi zıbınla bi tulumla geziyor😆 mümkün olduğu kadar terletmemeye çalışıyorum ben. Hareket halinde oldukları için sıcak oluyorlar o yüzden genelde ince giydiriyorum
Ftmsrsln hulyadurmus bugün hava düne göre biraz daha ii ben kısa kollu gezerken bebeğimi atlet üzerine de uzun kollu olarak giydiriyorum 🤦♀️
Hatice_nur07 hulyadurmus kızıma bugun uzun kollu giydirdim öğlen sonu hava biraz sıcaktı kızım asırı huysuzlandı terledi sakinleştirmedim snra acaba sıcak diyemi byle diyerek üzerini değiştirdim eve kısa kollu sortlu takım giydim rahatladı ve cok rahat bi şekilde uyudu bizde antalyadayız bu arada ve suan hala üzerinde kısa kollu var altında uzun pijama var ama evin içi de sıcak hala ben terliyorum baktım kzıımın elleri kollarıda sıcak değiştirmedim kısa kollu duruyor
Hotic hulyadurmus bizim ev sıcak oluyor izmirdeyiz. Zaten bıraksam çıplak gezecek bizimkisi 😄 o yüzden ince penye bi alt üst takım giydiriyorum. Bazen üstünü cıkarıp sadece zıbın ve pijamayla duruyo
Ipek20200306 Istanbul 4 mevsin aynen geceleri tulum la uyusa sicak pijamayla soguk derken ortamında ytiyor tek kat pijamayla yaa yatağına geçer insAllah
hulyadurmus Ftmsrsln ben uzun kollu zıbın üstüne uzun kolu giydiriyorum ama zıbın artık kısa olmaliii çok terliyor
hulyadurmus Hatice_nur07 ya ben cesaret edemedim kısa kolu giydirmeye bende kısa kolu ile duruyorum. Ayyy bu havalar da insan şaşırıyor ya
Hatice_nur07 hulyadurmus valla durulacak gibi değildi kızım resmen ter döktü kısa kollu giydirdim ama dışarıya cıkmadım evin içindeydik
MerveToprakk hulyadurmus içine bir zıbın üzerine bir badi. Asla fazla giydirmem. Bebeği terletmek çok sıkıntılı. Terleyip anında vücut soğuduğunda hastalığa davetiye. Bebeklerin çoğu bu sebepten hasta oluyor zaten. Aman üşümesin diye kat kat giydiriyorlar bebekleri hasta ediyorlar.