basaktpe12 Badebadem canım hep bebek bir değil ben bebeğimiz kilosunu söylesem kıyas olur şuan bebek çok hareketlidir kilosu çok normal daha iyi hareketleri kısıtlanmaz sen doktoruna danış 1-2kilo almasını ister ona göre kilo aldıran tarifler yaparsın
Mom987 Badebadem Boyu nasıl o da var ama en fazla olan kilo ama fazla kilo olmuş oluyor 12 14 kilo arası en ideal kilo zaten. Fazla iyi değil ki. Komşunun oğlu var 28 aylık yani 2.5 yaşında diyet yaptı 13 14 kiloya kadar boyu da 100 cm ye yakın
nazli_19 Badebadem 27 aylik 14 kilo 95 cm di 24 aylık kontrolünde boyu uzun.1 aydır da iştahsız yeni düzeliyor bakalim
AlyaArya Badebadem hatırladığım kadarıyla 10 kilo civarıydı. Yemek asla ayırt etmiyor çünkü. Yemesi çok güzel. Sabahları muhakkak yumurta yediririm peynir kaşar. Gün içinde muz yediriyorum. Salatalık yemeyi çok seviyor eline soyup veriyorum.
Ultraslan40 Buradaki anneler kendi bebeğine kıyasla iyi yada zayıf der, siz persentil tablosuna bakıp hareket edin. Çocuk normal değerlerde gözüküyor kilo alması için ekstra bir çaba göstermenize gerek yok, yemesi içmesi iyiyse üzerine gitmeyin geri tepebilir.