eceyiilmazm Merhaba 3 aylık bebeğim emziriyorum çok grip oldum burun akıntısı hapşırık sürekli bebeğim de tam kucak meraklısı korkuyorum da geçmesin diye. Nasıl çabuk geçer bu grip? İlaç içemiyoruz değil mi emzirirken nurofen vs.
ipekkizimm eceyiilmazm ben de gecen hafta grip oldum bebegime geçmeden atlattim canim parol icebiliyorsun c vitamini propolis filan alabilirsin bogaz agrin varsa pastil alabilirsin ama vitamin baya toparliyor. Ben almadim ama emzirirken nurofen kullanilmiyor diye biliyorum. Parasetamol iceren ilaclari alabilirsiniz parol minoset gibi
gocebebirbayan eceyiilmazm canım dahiliye doktoruna muayene olmuştum, gebelik şekerim vardı onun için gittiğimde. Parol ve burun spreyi verdi hemen geçmişti. Başka ilaç kullanırsan emziremezsin demişti. Kullanmak istersen burun damlasının adını da gidip bakıp yazayım 3rva
ipekkizimm eceyiilmazm vala benimki ustumdeydi surekli ilk gun maske taktim ama cikartti sonra takmadim biraz dikkat ettim yine de kizima gecmedi sutunuzdeki antikorlar ona bagisiklik sağlar merak etmeyin. Dikkat etseniz biraz yeterli gecmis olsun 🙂