Defnesra 2 aylık kızımın ensesinde saçların alt kısmında dünden beri kızarıklık var, evelsi gün aşıları yapıldı onla ilgili olabilir mi, alerji gibi bişey olsa başka yerinde de olmaz mıydı bilemedim! Neden olabilir acaba farklı bişeyler yemedim her zaman yediğim besinleri tüketiyorum hep
Nergis199 Defnesra aynısı bizde var dün doktora sorduk .halk arasında gül lekesi deniyor dedi .damar toplanması oluyor .2 veya 3 yaşında geçer kndiliginden dediu
Cagla Defnesra bnm kizimdada sonradan oldu küçük küçük, 3 aylk olduk hala geçmedi. Sonradan da cikabiliyomus bu lekeler. . 6 aya kadar büyüme gözüküp 6 aydan sonra yavas yavas sönüp 2-3 yasina kadar bitebilirmis
Candanlina Brnim kiziminda ensesinde kizarijlik var suan 7 aylik dogdugunda sacli dogmustu saclati dokulmeye baslayinca farkettik sanirim dogum lekesi hic gecmiyo sizinde olabikir eger sonradan olduysa bilemem bi dr a sorabilirsiniz
Miniktavsan Candanlina bizim de aynı şekilde 🤗 hiç geçmedi doğduğundan beri var doğum lekesi diye düşünüyorum
Melek7 Bizim de tam ensemizde doğum lekesi var kırmızı. Doktorumuz zamanla hafifler geçer dedi. Biz 7 aylık olucaz hala var. Ama sizinki de doğum lekesi midir bilmiyorum daha önce hiç yok muydu?
Defnesra Yoktu, dün farkettim geçer diye düşündüm ama bugün hala aynı duruyo. Peki her zaman yediğim bişey şimdi alerji yapıyo olabilir mi acaba
Ahsenimltm Ylzmry aynen bizdede var gecip tekrar oluyor kiyafetlerin baskisi ve terleme ile hasas ciltlwri tepki veriyorr
Alazcns Doğduğundan beri oğlumun ensesinde kızarıklık var. Bazıları gül diyot bazıları da doğum lekesi.
Candanlina Miniktavsan muhtemelen dogum lekesi bende emin olmamakla birlikte dogum lekesi oldugunu dusunuyorum 😊
Defnesra İçim rahatladı sağolun 😊 doğum lekesi değilse kıyafetten de olabilir dediğiniz gibi hiç düşünmedim bunu