Nisaelizmom Kızlar bebek arabasını nerden aldınız? Hangileri kullanış açısından daha iyi olur nasıl modeller önerirsiniz ?
Organikumos Nisaelizmom bir yakınım travel sistemli pusetli setlerden vermişti kullanmam için açıkcası pusetli kısmını aşılar vs için kullandım pandemiden ama diğerine pek sıra gelmedi. Şimdi kendim böyle tam yatan çift yönlü https://ty.gl/1qcnvmt91 ahada işte bundan aldım bagaja çok rahat sığıyor hafif bir araba asansörsüz bir evde oturuyorum çünkü. Baya rahatım yani memnunum baştanda alsam bunu alırdım tam yatıyor iyi iş görüyor fiyatına göre.
Oysul Nisaelizmom ben hepsiburada dan cabin tipi aldım. Iyi ki kabın almışım dedim. Inanılmaz hafif, kullanımı çok kolay. Her yere sığıyor. Bir de ayrica puset almıştım ama 3 kez falan kullandım ağır oluyor.
Nisaelizmom Organikumos bu da mı kabin tipi acaba? Aslında ben daha değişik bir şey istiyorum ama bimiyorum o kadar ağır bir şeye gerek varmı diye
Nisaelizmom Oysul evet bizde ayrı Puset aldık ama inanılmaz ağır taşıyamıyoruz o yüzden bi bebek arabası düşünüyorum ama kabin tipi hoşuma gitmiyor nedense 😒 kararsız kaldım ya aslında kullanımı çok kolay bagaj da yer kaplamıyor ama bilmiyorum yine
Organikumos Nisaelizmom kabin tipi değil kuzum. Onların baya küçük tekerleri oluyor çift taraflı kullanılmıyor diye biliyorum. Ağır bir araba değil onu söyleyebilirim sadece 😊