Hatice_nur07 Rota aşısı yaptırmayı düşünüyorum her dozda ayrı üçret mi ödüyoruz acaba hastanemiz 400 liraya yapıyormuş aşıyı 🙄 3 doz 400 liradan düşünemiyorum yani 🤷🏻♀️
Kalbim11 Hatice_nur07 evet her doz 400 tl canım bence imkanın varsa kesin yaptır hele suan rota virüs salgını var dün burda post da acıldı
Mom088 Hatice_nur07 rotavirüs aşışı 2 doz değil mi . Biz yaptırdık 311 TL idi her iki dozda aynı ücret zam gelmedikçe değişmez
Hatice_nur07 Kalbim11 evet yaptırmayı düşünüyoruz pahalı biraz ama yapacak bişey yok artık onlar iiin çalışıyoruz sonucta
merve0128 Hatice_nur07 sağlık ocağında vurdurucam eczaneden alıcaz aşıyı sizde bi sorun isterseniz en azından o kadar vermemiş olursunuz
Begooo Bizim de özel hastane 310 liraya yaptırdık iki doz önerdi. Eczaneden alıp saplık ocağında da yaptırabilirsiniz. Bazı özel hastaneler üzerine fiyat koyuyor. Bizimki eczaneyle aynı fiyat vakıf hastanesi olduğu için.
Hatice_nur07 Begooo eczaneden ne kadara aldınız peki kendiniz alınca saglık ocagında ücret ödemiyormusunuz
Begooo Hatice_nur07 ben özel hastanede yaptırdım vakıf hastanesi olduğı için dışarıyla aynı fiyattı 310 lira. Sağlık ocağında ekstra ücret ödemiyorsunuz gitmeden ebenize bir danışın isterseniz haber vermek açısından. Herhangi bir yan etkisi olmadı zaten ağızdan damla şeklinde aşı. Yaptırdıktan sonra yarım saat emzirme demişlerdi bana onu dikkate alıp emzirip gidersiniz. Bugün de 2.dozunu yaptıracağız.
Dehya Hatice_nur07 yok ishal olabilir demişlerdi ama olmadı tadi da guzel sanırım içerken cok hoşuna gitti 😬
Hatice_nur07 merve0128 evet bizde oyle yapmaya karar verdik saglık ocagına para ödüyormuyuz peki yoksa sadece eczaneye aşı parasını mı veriyoruz