Mom0911 Kızlar 18 ayda hepatit aşısı damı var ? Başka hangi aşılar var ? Ateş yapıyormu 18 ay aşılarında
Esilamm01 Mom0911 bilgim yok üstte kalsın bende merak ediyorum bugün bizde 1 yaş aşılarını olduk ayriyeten menenjit 4 aşı ebe 1 bucuk yaşındada aşısı var dedi not aldı gün verdi ya ne bitmez aşılar mış çocuklar mahvoldu valla
Cheddar Mom0911 ya aslında olalı çok olmadı aşıyı ama unuttum hangileri olduğunu. Karma aşı var ama içinde. Bizde 37.5 hafif ateş yaptı. İki gecede huzursuzluk yapmıştı
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi Mom0911 Bizde hiç ateş yapmadı,hzuursuzluk yapmadı. İçeriğine inrernetten bakabilirsiniz sanıyorun hepatit a vardı. Karma aşı,opa falan.
Mom0911 Mom987 teşekkür ederim 🙏🏻Bana da doktor söyledi de hepatit a var diye , ondan sormak istedim sizde aldınızmı diye
Cheddar Mom0911 panik yapma her bebekte olmuyo. Olursa bi ölçek ağrı kesici verirsin. Bu arada biz aşıyı kollardan olduk bacaktan yapmadı hemşire. Ağrısı olursa yürümesini engellemesin diye.
Mom987 Mom0911 Bir de koldan olursa daha iyi olur bacağında sertlik olmuştu bebeğimin aşı üzerinden 8 ay geçti nerdeyse aklıma şimdi geldi. 😊