ElifMiray17 Merhaba , 1ay 23 günlük kızım fitil vermeden kakasını yapamıyor maflor önerdiler bugun doktorumuz aguline damla verdi bunlardan birini kullanan varmı etkisi oldu mu ? ayrıyetten aşırı gaz sıkıntısı çekiyoruz Yardımcı olursanız çok sevinirim 🌸
Kalbim11 ElifMiray17 canım 6 aydan kücük ek gıda almayan bebekelr kabıx olmaz ikincisi çocuk aürekli fitil verilirse kendi kaka yapamyı unutur ve naısl olsa yaptırıyorlar mantıgı ıle ugrasmaz sızdem bekler doktorum öle dedı ve eger anne sütü alıyorsa 10 mama alıyorsa 5 gün kaka yapmaması normal inan benım oğlum 9 gün yapamdıgı oldu bugun de 6 gündür yapmıyor daha hic fitil vermedim 1 çay kaşıgı zeytınyagı var o yaptırır SAKIN POPOSUNA KULAC ÇÖPÜ İLE UYARMA YOK SABUN KOYMA Yapma cok tehlıkelı bunlar ve nolur fitili vok kullanma inan bebek alısır sonra daha zorlanırsınız
Dorukege33 ElifMiray17 gaz sıkıntısı için aguline den çok faydalandık biz, anne sütü yanında mama verıyorsanız içine 1 çay kaşığı Zeytınyağı koyuyorum kakasını yapıyor
Hatice_nur07 ElifMiray17 kakasını yaptıgında cıvıksa kabız değildir endişe etmeyin benim kızım ilk doğdugunda günlük 2 3 bez kaka yapardı 15 gün snra mecburu bir hafta mama kullandık kabız oldu tekrar memeye gecince kabızlık düzeldi ama kakasını gec yapmaya başladı 9 gün yapmadıgını bilirim suan kızım 2 bucuk aylık ve uzun süredir günlük bir defa veya iki defa yapıyor kakasını yaptıgında sert değilse damla falan hiç birşey kullanmayın ıkınması gazdandır gaz damladı kullanın 🌸
ElifMiray17 Kalbim11 fitili iki defa verdim beş gün yapmayınca çok ağlayınca mecbur kaldım yani onun dışında bişey yapmadım çok teşekkür ederim 😊
ElifMiray17 Dorukege33 sadece anne sütü veriyorum , gaz sıkıntısı içinde sab simplex kullanıyorum ikisinin birden zararı olmaz demi
ElifMiray17 Hatice_nur07 evet kakası sıvı bende yapamayınca kabız olduğunu düşündüm çok teşekkür ederim 🥰🌸
Hatice_nur07 ElifMiray17 hayır hayır kabız değil zaten bebekler büyüdükce kaka sıklığı azalırmış endişe etmeyin poposunu uyarmayın sakın ilac da kullanmayın 🙏🏻