Akcabeytas Kızım 5 ay 23 günlük doktor önerisi ile ek gıdaya tam 5.ayda başladık tadımlarımız bitti artık öğüne geçicez ama öğünden sonra mamasını ne kadar sonra vermeliyim? Bu ara diş yüzünden kendisinin pek yiyesi yok 🙄
Benanneyimanne Akcabeytas ben bır saat ara ıle emzırıyorum emzırdıysem 1 saat sonra yemek verıyorum yada tam tersı
Hulyaemirasim Ben kahvalti yaptirdiktan sonra 2 yada 3 saat snra mama veriyorum oglen corba ara ogun yogurt tekrar mama ara ogun meyve puresi aksamda kasik mama yada nornal mamasndn veryrm yatarken bu seklde ilerliyoruz 😊
Akcabeytas Hulyaemirasim teşekkür ederim ne kadarlık peki? Çorbaya ne zaman başladınız? Şimdi meyveli irmikli mama veriyorum çorbaya ne kadar süre sonra geçebilirim mesela? Doktorumuz bi süre irmikten devam et ona alışsın bünyesi sonra çorbalra geç dedi ama o bi süreyi sormaya çekindim 🙈
Hulyaemirasim Akcabeytas doktorumuz 5.ayda gecirmisti ek gidaya bizi. O zamnlar az az tadimla gecti .6 aydn snra tam olarak corba vermeye basladm . Suan 6ay 20 gunluk . 😊