Yasdeniz 2 aylık Bebeğimin burnu çok tıkalı serum fizyolojik sıkıp çekiyoruz ama onu da çok yapmak zararlı mı nefes alamıyor . Doktora götürsem mi farklı bir uygulama vermez gibi geliyor . Ateşi yok . Ama burnundan dünya sümük geliyor
Nurci Yasdeniz canım bizimki de aynıydı doktorum burun spreyi verdi nemli tutması için ozamn rahat etti tabi bunun yanında serum fizyolojik de uyguluyorum
Nihannn Yasdeniz cok sumuk geliyosa buruk yikamasida verebilir. Serumfizyojik i siringaya doldurup burnunu yikatabilir ki o daha etkili. Ama boylede rahatliyosa boyle devam edin bence
azizinannesi cnm bizdede durum ayni serum fizyolojikle burnunu yikiyoruz doktor oyle dedi. gunde 5 6 kere siringaya cekio burnunu yikiyoruz. oksuruk ve ates olursa gel dedi
Yasdeniz azizinannesi ya çok huzursuz ağlıyor içten gözyaşı akıyor bide dayanamıyorum üşüttük sanırım
Anneci Serum fizyolojik tıkandıkça sıkabilirsin bi zararı yok çocuk zaten yutuyor burnundakileri bezinde zaten anlaşılır sümüksü şeyler çıkıyor benim bebiş de öyleydi hafifledi çok şükür bu kaloriferler de çok kurutuyor havayı o yüzden de oluyor 😬