eadrn11 philips avent bardaklarını kullanıyorum. İlk 6+ ay olanı aldım akıtma yapmadı. Biberon kullanma alışkanlığımız çok olmadığı için ilk zamanlar verimli kullanamadı kızım bende bu sebeple erken ama aventin 12+ olan pipetli suluğunu aldım. 6-7 aylıktan beri pipetli suluğu kullanıyoruz. Tabi 9-10 aylık olunca diğerinide kullanmaya başladı. Akıtma konusuna gelecek olursak 6+ olan hiç akıtma yapmadı sadece kızım uç kısmını bastırıp yere içinden su çıkartıp oynuyor 🙈🙈🙈 pipetlide de yere çok sık atarsa ve sert şekilde o zaman bir akıtma oluyor onunda sebebi düşmeden dolayı iç parçasının hareket etmesi içine su birikmesi veya iç parçayı tam takamadığım da akıtma oluyor. Yani kullanım hatası durumlar dışında akıtma yaşamadım. Şimdide bardak şeklinde olan damlatmayan suluğu aldım ama ben dikkatsizce istediğim markayı alamamışım ebebekten nuby markasının aldım ondada iç kısımda silikon var kızım suyun oradan geldiğini fark etmiş ve içinden su çıkartıp oynamak için silikonu kaldırıp yere vuruyor su çıkartıyor. Su konusunda haylaz bir bebeğiniz yoksa bardak şeklinde akıtmayan suluklarıda tavsiye ederim.