SeverusSnape Merveekose Kıymalı makarna, Kabak mücver, Burçaklı muhallebili tatlı. Allah bereket versin🤗
Merveekose harley afiyet olsun şimdiden 😋 Ben şimdiden yarın ne yapacağımı düşünüyorum yemek derdimiz nolacak 😵
Mutluluk Merveekose nohut pilav cacık Çorbayı düşünmedim daha mercimek şehriye ve tarhanadan gına geldi 😂
Merveekose Mutluluk Ay çok mu yediniz Tarhana her gün yesem bıkmam herhalde dövme Tarhana ama bayılırım 🤩🤩menü harika ellerine sağlık 💃
harley Merveekose eşim genelde hazır çorba makarna yap der yemek yapamazsam yada aklıma bişey gelmediyse zaten hazır çorbaya alıştık sürekli ondan yapıyorum kısa sürüyor diye bebişte küçük olunca
Mutluluk Merveekose Ramazan başlayalı 2 kere mercimek yaptım 😂 tarhanayi da genelde de yeriz oğluma da yediriyorum ev yapımı misss oluyor dediğiniz gibi Teşekkür ederim 😌
OncedenGurme Merveekose ben doldurdum pişirdim bile hazır bebe uyuyorken. Hatta iç ölçüsünü biraz fazla kaçırmışım, buzluğa attım. Bi dahakine kolay olur 😅
Merveekose harley Ay ben bayılırım hazır çorbaya valla benim de eşim sevmediği için yapmıyorum yoksa çok güzel bebişde olunca rahat olur tabi
E_saryaninannesi Merveekose tarhana çorbası ve nohutlu tavuklu pilav, dünden de etli nohut vardı. Biraz da turşu bugün de tamam 😁