Anayimbenana1 Merhaba bebeğim 1 aylık hergün 5te uyanıp 10a kadar uykuya direniyor.Kucağımda yatırıyorum yatağına bıraktığım gibi gözler fıldır fıldır🙄Gazını kakasını da yapıyo sorun yok.Bunu alışkanlık edinmemesi için napabilirimm yardımmmmm
41esra Anayimbenana1 çok küçük daha san ihtiyaç duyuyordur yanına yatırıp pış pışlamayı deneyebilirsin 🌺
Rumeysadgl Anayimbenana1 canım ne kadar cıkartsada yınede gazı vardır karnına saat yonunde masaj yap benm bebegmde 3 ay boyunca oyleydı yapısık gezdk koydugum an gozlerını acardı hepsı gazdan kaynaklanıyor
Karauzumum Anayimbenana1 o şu anda alışkanlık edinemeyecek kadar küçük gece gündüz kavramı yok öğrenene kadar accık sabır☺️ Geçecek inşaallah çook tatlı günler sizi bekliyor inşaallah 🤗
saclarinayildizdusmus Anayimbenana1 bemde korlmustum uyumaamaya baslamsto sprunmu var dedım ama megersem gelieşimn parcası arrıkmsürekli uyumaz bazende etrafı izler hatta espiri yapmosrım oglum sen bu eve 1 ay sonra gelmiş gibi eşyalara bakıuorsun diye hergün bir baska tanıyorum onu ne yaparaan yap inatlaşma ve kendi durursa duruyo uyuyo susuuo toksa agzını kilit yapıyo zorla yrdiremessnde öyle aksına bırak göZlemle büyüdügünü göreceksin
Anayimbenana1 saclarinayildizdusmus benimkide şuan tamda öyle kendisi ufacık ama bizi parmağında oynatıyo😂böyle böyle günler geçiyor işte tek korkum alıskanlık edinmemesi bu huyunu
Ayyuce101 Anayimbenana1 benim kızımda öyleydi yanımda yatırıp emzirip uyutuyor dum ancak öyle yatıyordu şimdi 4 ay 12 oldu alıştığı için benle yatıyor nasıl kendi yatağına alıştıracam bilmiyorum 🤷♀️
Anayimbenana1 Ayyuce101 ya işte bende alışkanlık ednmesinden korkuyorum ama nasıl yol izlenir onuda hiç bilmiym😅
saclarinayildizdusmus Anayimbenana1 aynen sabah körü oyun oynamak istiyor şimdi bizimkide ellerüni agzına koyuyor sürekli bayadır karısmadım ama artık birdeylrri tutup agzına götürmeye calısıyor ek gıdaya gecıste artık bırakmamamm lazım alıskanlık olur dedigin gibi öylede böylede büyüyorlar hızlı gelişiyorlar bence kalıcı olmaZ herhalde 😅
saclarinayildizdusmus Anayimbenana1 brnde bakıyorum birgün kuckta grxıyor aksama kadar ertesi gün baska bişeymistiyor uykuda öyle değişir cnm
MihrimahRabia Daha o kadar kücük bebeğin alışkanlığı olmaz 4.cu aya gelene kadar alıskanlıklar baslamazmis :)
MomofOne Anayimbenana1 bebegim öyleykene bende sabah 5 de uyaniyordum. Bir zaman sonra geciyor sabretmen gerekio o yatinca sende yat uyaninca sende uyan