Tazeanne_ Kızlar bebeğim 8 aylık yumurtanın sarısını haşlanmış veriyordum ama pek sevmiyor öyle sahanda deneyeyim diyorum deneyimli anneler verebilirim dmi öneriniz var mı
Domino Tazeanne_ verebilirsin ben veriyordum. yada biraz kaşar peyniri rendeleyip icine de yumurta koyup çırpıp tavda guzelce pisince de guzel oluyor hem peynir de yemis olur 😌
DenizOzlem Tazeanne_ ben veriyorum, sadece sarısını, fakat iyice piştiğinden emin olmak gerek. Kıymalı, patatesli, ıspanaklı, soğanlı, pankek şeklinde… vs vs vs. Ayına uygun sekilde verebilirsiniz.
annesinin_kizi Tazeanne_ ver canım ver ben 7. Ayda bile verdim İçine tarhana yada lor peynir de koyabilirsin İkisini de koyabilrsin Sade de yapabilirsin Yada kaşar peynir rendesi Tere yağında pişir
Eylldga Bebeğim 7 aylık olucak bende çok merak ediyorum bunu haşlanmış yumurta yemiyor sevmiyor. Sahanda z.yağı ile yapsam yiyebilir mi acaba şuanlık püre olarak ilerliyoruz zaten. Sadece meyveyi pütürlü yiyor 😓
uykutulumu35 Tazeanne_ bebeğim 7 aylık daha bu sabah yaptım. 1 yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı lor peynir, biraz yoğurt veya yoğurt suyu bunları karıştırıp tavaya zeytinyağı döküp yumuşak omlet yaptım sevdi 🥰