Neessee Oğlum 2,5 aylık ve geceleri emip kucağımda uyumak istiyor. Beşiğine yatırdığımda uyanıp ağlıyo. Çok yoruldum artık uykusuzluktan helak olmuş durumdayım. Böyle durum yaşıyanlar varmı ?? Bu arada yalancı memeyi denedim ama bir iki çekip atıyor memeyi
Caganannesi Ben gaz icin rezene, anason ve kimyon demliyorum 2gundur 2kez iciyorim. Gece uykusu iyi oldu. Uykuya dalmasi uzundu o azaldi
Neessee Caganannesi benimki emerken hemen uyuyo zaten uyup emiyor bi zaman sonra memeyi çıkarıyo ağzından işte sonra kucakta öyle uyuyo denedim bakalım kalkacakmı diye tam 1 saat boyunca uyudu ben pes ediyorum ama o etmiyo 😣
Sibeldncr AYnı dert bende de var memede uyuyor gazını çıkarmak için üzerime usandırıyorum orda yarım saatten fazla uyuyor yatağına koyunca hemen kalkıyor ben dinlenip uyumadıkça sütte az salgılanıyor lavanta kaynatıyorum odaya koyuyorum koksun rahatlatsın uyusun siye ama kızım hariç herkesi uyutuyor
edaydogan @Caganannesi bebeğiniz kaç aylık bende yapmak istiyorum eskiden güzel uyuyodu nedense bir kaç gündür huzursuz uyuyamıo daha biz 3 aylığız
Caganannesi edaydogan 2aylik kayanayan suyu ben iciyorum. Ona icirmedim sütten ona da geciyor sonucta