emation55 Bebeğiniz ayakta durdurmaya çalışırken dik basabiliyormu ağırlığını verebiliyor mu benmki daha dik duramıyor normalmi
Kckbsbeyhn emation55 merhaba tabiki normal annesi daha dunyaya geleli sadec 3 aycik olmus daha dunyaya adapte olmayi saglamamisken nasil dik bassin.bizde 4.5 ayligiz tam olarak dik durmuyor arada dik duruyor sonra saliyor kendini☺️
Browni_61 emation55 3 ay 16 günlük bastirdgmz zamn basmiyo ayaklrina dik duramiyo duramazki zatn suan istisna vardr tbi ama bizmki kucaktaa veya yatrkn destek aldgi biyer oldgnda ayagiyla guc edip kendini yukari ittiriyo
ecemm-6161 emation55 Tabiki annelik her şeyi sorgulatıyor bacım 😊 daha minnoş az daha büyüsün tutar basını
emation55 Browni_61 anldm canm merak ettm sizinkiler ne durumda die normal mi bu durum die biraz acelecym galiba☺️
emation55 Zeyna_ gelişimi için önmli egzerszler bence basmasada günlk yaptırıorm canm ben aynn minicikler ama gelişimleri için önmli diye düşünüorm
Zeyna_ emation55 öyle mi. Ben oturma egzersizleri yaptırıyordum kucağımda hep. Dönme egzersizleri vs ama ayak bastırmak hic aklıma gelmemişti daha doğrusu erken diye düşünmüştüm. Ozaman bende başlayayım bugünden itibaren. Teşekkür ederim
emation55 Zeyna_ onları bende yaptırıyorum canım dönme egzersizi destekli otrtmayı tabi 4 .ayda diolarlar ama ben yinede 10 15 saniye yaptırıorm benm görüşüm öyle yani bacaklarında kuvvetlenmesi lazım bazı anneler karşı olsada bazı doktorlar öneriyor