Fatmanurrrrr Kizlar biz Kocaeli’nde oturuyoruz eşim iş yerinde yaşadığı sorunlardan dolayı uzun zamandır iş bakiyordu ailem Tekirdağ Çerkezköy de oturuyor orada bir iş buldu tasinicaz oraya vaktimiz yok bu hafta ev tutulması gerekiyor ama biz ev bulamıyoruz
Seliiiin39 Fatmanurrrrr internetten bakabilirsiniz.. Çerkezköy çok büyük bende Tekirdağlıyım mutlaka bulursunuz kiralık
Mayisannesi34 Fatmanurrrrr Allah kolaylık versin Çorlu olsa yardımcı olurduk ev bulmada eşim buranın baya eskisi ☺️☺️
Fatmanurrrrr Seliiiin39 anneme yakın bölgede istiyorum baktım internetten bir kaç ilan var biri tutulmuş digerleride dükkan üzeri soğuk olur diye istemedim
Fatmanurrrrr Mom010 evet güzel evler var ama kiralık evlerin çoğu eski bir kaç tane çok iyi evler var onlarda tutulmuş babam dün gezmiş hatta bulamamış
MinikOsman Fatmanurrrrr bir haftada ev bulunur mu 🙄 biz İstanbul dayız 3 4 aydır bakıyoruz bulamadık daha 🤦🏻♀️ Tam istediğim gibi ev oluyor biz emlakçıyla konuşana kadar başkası kapora veriyor 😬
Fatmanurrrrr MinikOsman hadi yaa şansa 1 haftada ev bulanlarda var biz bulmak zorundayız eşimin ise baslamasi lazım evimiz vardı evi sattık eşyaları almamiz lazım
Fatmanurrrrr Mom010 Aynen canım hatta annem taşınmıştı 3 gün içinde ev bulmuştu bizim şansımıza ev yok
Mayisannesi34 Fatmanurrrrr evet Çorlu Çerkezköy den daha büyük baya daire var. Eşinizin servis durumu var mı bilmiyorum ama kiralar 1200 den başlıyor burada ☺️ Artılarından birisi çarşısı çok güzel bir çok şeyi bulabiliyoruz. Bir sahili olsaydı Çorlu’dan ömür boyu gitmek istemezdim 😅
Fatmanurrrrr Mayisannesi34 işi Çorlu’da ama benim ailem Çerkezköy de olduğu için ben Çorlu’yu istemiyorum yeterince ailemden uzakta yaşadım diyiyorum artık diplerinde olmak istiyorum