Alparslandmla Uyumayan anneler bebeğim 34 günlük meme+mama veriyorum son 1 haftadır kakasını 2 günde 1 yapıyor oda zeytinyağ verdiğim halde sizde neden böyle aptamil kullaniyordum degistirdim bebelac golda geçtik ne zaman geçer 2 günde bir yapması
mervebytllahmert Alparslandmla benimde bebeğim 37 günlük oldu bizde aynı sorunu yaşadık sütüm olmadığı için mama kullandık hipp le başladık sonra sma ya geçtik daha kötü yaptı hiç kakasını yapamadı ilk zamanlar mama değişikliği böyle yapar denildi sonra tekrar hippe döndük bir kaç gündür 2 günde bir yapıyor oda zorla şimdi 2 gündür bebelac gold mamasına geçtik şimdilik bir sorun yok inşallah düzelirler çok sıkıntılı bir durum hep ıkınıyor
Zeynepnefesinannesi Alparslandmla benim kızımın 5 gün yapmadığı olmuştu sıkıntı yapmayın bebeklerde 8 ila 10 gün kaka yapmamayı normal görüyorlar bu gün sayısından sonrası sıkıntılı olarak kabul ediliyor benim kızım 3 aylık oldu meme+mama devam ediyorum aptamil kullanıyorum ve kendisi çok rahat yapıyor hergün korkutmayın kendinizi 8 güne kadar normal diyin yapmadı yapamadı diye hem kendinizi hemde bebeğinizi strese sokmayın illaki yapıyorlar
Alparslandmla mervebytllahmert biz ilk aptamil kullandık oda kakasını yapamadı kabızlık ve gaz sorunu yapıyormuş bizde cuma günü bebelac golda geçtik en son kakasını cuma günü yaptı gaz sorunumuz yok cok şükür ama kakasını yapamıyor
mervebytllahmert Alparslandmla bizde gaz sorunuda var sürekli ıkınıyor gazda çıkartıyor ama bilemedim sürekli karnına masaj yapıyoruz ayaklarını hareket ettiriyoruz bizim yardımımızla yapabiliyor kakasını