Ssssraa Hissediyor mu nedir yahu on kere salladım ,geçenlerde sahuru yatakta yaptım😂 sizinkiler de öyle mi🤨
Giizzeemm Ssssraa benim oğlum da kalkıyor yanıma uzansam 2 dakika kalmaz uyur ama ben özlüyorum uyurken sarılıp yanıma alıyorum umarım Ramazan bitince de kalkmaz 😂🙈
nursocum Ssssraa şu an uyutmaya çalışıyorum. Oyun oynamayı teklif edersem bunu rutin haline getirmesinden korkuyorum açıkçası
Ssssraa Giizzeemm işte o alışkanlık olursa bak sen hengâmeye😅 ben hiç kafasını kaldırmadan Direk uyutmaya çalışıyorum
elfozyil Ssssraa şimdi onu da besledim uyutuyorum 😀 gerçekten emmeye bile asla kalkmayan bir bebekti 😀
AyazMerve Ssssraa Sahurda uyandığında yine iyi oluyor emzirip yatırıyorum . Ama tam yatıyorum uykuya dalıcam bi viyaklama daha kötü oluyor. Uykusuzluk tavan 😅😅
AyazMerve Ssssraa Sorma yaa 😂😂 neyse 1 sen 3 e kadar uyumuştum . Bi saat de birazdan uyursam kısa günün kârı napalım 😅😂
MasalsMommy Ssssraa Onun yüzünden dağıta geç kaldık uyutcam diye adam yarım yamalak sahurla oruç tutacak yarın😬😬