Cevizlikek Her an her sn gözüm kızımda. Ik dese bakıyorum gık dese bakıyorum.. 4 aylık her an her sn kucağımda bile olsa bakıyorum hep. Nolcak böyle ya
benim_adim_ebruli Cevizlikek günler sonra yaşına girecek, saat başı nefesini kontrol ediyorum. 25 yaşındayım grip oldum diye annem saat başı arıyor 🥺 Annelik, ömürlük demekmiş.
Mom626363 Cevizlikek 9 aylik koltuklardan tutunup kalkiyor ama bi sure sonra dayanamayip dusuyo saniye gozumuzu ayiramiyoruz yoksa heryeri morariyo sisiyo vurdugu yerler Annelik ömür boyu devam ediyo
nursocum Cevizlikek Annelik bu işte. Bende hep o uyanmadan önce uyanırdım hissediyordum galiba 💜 yavaş yavaş daha rahat olursun🌸
Deletedmom5284 Hep böyle hep 😂😂 yapacak birşey yok aşırı pimpirikliyim diye düşünüyordum bende ama herkes böyle sanırım 😍😍
Deletedmom5284 benim_adim_ebruli Ayy ne güzel dedin gerçekten öyle telefonda hastayım desem 5 dk sonra annem kapıya gelir ayağında çorap yok üstünde hırka yok diye söylenir ellerinde meyve poşetleri kekik kaynatır limon sıkar kendi kendine birşeyler yapar 😂😂 Anneler iyi ki var iyi ki anneyizzz ihih😻
benim_adim_ebruli Deletedmom5284 iyi ki canım, hem zor hem de en güzel duygu Allah layıkıyla annelik yapmamızı nasip etsin ❣️
Aselduru88 Cevizlikek bu gece bi kere daha anne olduğumu anladım normal de hep 2 3 de yatardım kızım uyur uyumaz uyudum 8 aylık sanki ona ihanet etmişim gibi uykularımdan uyanıp bide yerde yatıyorum kalkıp kalkıp besigine baktım annelik zor