Gokturk2021 Arkadaşlar sezeryanla dogum yaptım iki ay once hala kesik yerinde uyuşma var korkumdan agda yapamiyorum kesigin uzerini sadece jiletle aliyorum o da tam değil afif yara kabuğu var korkuyorum keserim diye uyuşuk hissetmiyorumda nezamn agda yapim benim gibi olan var mı ya
Hilokiiii Gokturk2021 sezeryan dikiş yerinizle genital bölgenizin arasında fark var jilet tavsiye etmiyorum bu dönem geçene kadar kuaföre gidip yaranıza dikkat etmesi gerektiğini söyleyin ha hiç olmuyorsa kuruyemişçilerde tüy dökücü tozlar var onlardan alıp kullanacaksınız 😊
Hilokiiii Gokturk2021 tüy dökücü en iyisi senin için kendini ne zaman iyi hissettin o zaman acımayacağını anladığında ağda yapabilirsin
Browni_61 Gokturk2021 sezeryan dikisiyle genital bolge temizliginin ne alakasi var ki ne gbi bi engeli vr size.
Pinky35 Ya ağdaya gitmiştim 2 aylıkken, yapma dediğim halde bir baktım pat die yaptıı 😐😐😐 arıyor ama anlık , biraz daha bekle yarayım üstüne için bence 😊
Gokturk2021 Browni_61 genital bolgeyi yapiyorum kesigin uzerinde de var ben onlari soyluyorum cunku hala orda uyusma hissi var bu tek bende mi öyle acaba