Havacianne 2 ay 26 günlük bebeğim bugün akşam 9 dan beri uyumuyor ve sürekli ağlıyor.. artık sinirlerim bozulduuuuuu 🥺 ne zaman geçecek bu günler
Havacianne benim_adim_ebruli hemen hemen her akşam böyle kolik değil gazı iyi çıkıyor gerçekten o kadar yıpranmış hissediyorum ki kendimi.üstelik tek başımayım 😭 Sezaryen yerim ağrıyor şuan ayağımda sallıyorum ölüyorum artık
Alpbebek2 Havacianne gazı ne kadar çıkarsa çıksın yine oluyor tatlım karnını masaj yap sırtını ovala biraz vakit geçirmeyi dene onla yada tam doymuyordur ondanda uyumuyor olabilir
benim_adim_ebruli Havacianne her akşam böyleyse büyük ihtimal kolik, gazı çıkardıkları gibi tekrar doluyor bağırsaklarına 🥺 bende tek baktım öyle zor geçtiki ama düzeliyor sabır canım Allah yardımcın olsun inşallah
Biittercikolata Bizde 1 ay 28 günlüğüz ayni sekildeyiz😇 sabredin.. Mutlaka bir sebebi vardır siz sakin kalin sinirlenmeyin zor ama elbet yorulup uyuyacaktır insaAllah
Uykusuzannecik Emmeye direnmiyorsa emzirerek uyutmayi deneyin ,bizimde o zamanlar da gece uykusuna geçişte ağlamalar başlıyordu zamanla azaliyor rutin oluşturmaya çalışın